Yoga

Yogastudio

Groepslessen

De wekelijkse lessen die ik bij mij thuis en online live organiseer, kan je bekijken en boeken via Momoyoga:

www.momoyoga.com/evemichelle

Je maakt eerst een account aan in Momoyoga. Daarna kan je je eerste les boeken. Een proefles is gratis. Na je eerste les kan je kiezen uit een losse les of een 2- of 4-rittenkaart.

Prijzen reguliere les (75 minuten):

 • Proefles: gratis
 • Losse les: 15 euro
 • 2-rittenkaart: 25 euro (1 maand geldig)
 • 4-rittenkaart: 44 euro (2 maanden geldig)

Prijzen online live les (60 minuten):

 • Proefles: gratis
 • Introductiekaart*:
  • 4 lessen binnen een maand voor 20 euro
 • Losse les: 12 euro
 • 2-rittenkaart: 20 euro (1 maand geldig)
 • 4-rittenkaart: 35 euro (2 maanden geldig)

* Tijdelijke actie

De online live lessen zend ik live uit vanuit mijn studio aan huis. Je kan meedoen vanaf elke willekeurige locatie, dus bijvoorbeeld vanuit je eigen huis via je laptop/computer, tablet of mobiele telefoon. Ik maak gebruik van videoconference software waardoor ik jou kan zien en jij mij en alle andere deelnemers. Hierdoor kan ik je live feedback geven. 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je een email met de inloggegevens voor de les van die dag.

Privélessen

Een privéles is de perfecte manier om je yoga practice een-op-een verder te ontwikkelen. Of je nu beginner bent en meer bekendheid met de houdingen wilt creëren, je al regelmatig lessen volgt en je personal practice naar een hoger niveau wilt tillen of het gewoon fijn vindt om bij jou thuis een-op-een yoga te beoefenen. Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning en wil je tools aangereikt krijgen die je zelf thuis kan toepassen? Dan is privé les ook een goede optie.

Eve Michelle biedt privélessen aan in Wateringen en de directe omgeving. Als je verder weg woont, dan is er de mogelijkheid tot het volgen van een online privé les. De lessen kunnen worden gegeven in het Nederlands, Engels en zelfs in het Spaans, afhankelijk van jouw voorkeur.

Prijzen (particulieren):

 • Bij mij thuis in Wateringen: 55 euro per uur (incl. BTW)
  • Dit tarief geldt ook voor online privé lessen
 • Bij jou thuis in (de buurt van) Wateringen: 65 euro per uur (incl. BTW)
  • Dit is exclusief mogelijke reiskosten

Als je een les wilt organiseren voor meer dan 1 persoon of voor een grotere groep, dan kan hier in overleg een prijs voor worden afgesproken. Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen kan je me telefonisch bereiken op 0619283858 of hier contact opnemen.

Bedrijfsyoga

Voor meer informatie over de voordelen van bedrijfsyoga en de mogelijkheden om bedrijfsyoga bij jou op het werk te organiseren kan je me telefonisch bereiken op 0619283858 of hier vrijblijvend contact opnemen.

 


Eve Michelle (E-RYT 500) haar yoga lessen zijn een mix van de verschillende stijlen waar ze tijdens haar eigen yoga beoefening en opleidingen mee in aanraking is gekomen, waaronder Hatha / Raja Yoga, Pralaya Yoga en Vinyasa Flow Yoga. Als uitgangspunt volgt zij het achtvoudige (Ashtanga Yoga) pad van Patanjali, bekend uit de Yoga Sutra’s. Het achtvoudige pad bestaat uit: Yama, Niyama, Asana, Pranayama, Pratyahara, Dharana, Dhyana en Samadhi. Asanas, oftewel, fysieke yoga oefeningen, zijn dus een onderdeel van een groter geheel. Tijdens de yoga lessen komen fysieke yoga oefeningen, ademhalingsoefeningen (Pranayama) en meditatie (Pratyahara, Dharana en Samadhi) aan bod, waarbij de nadruk ligt op de fysieke yoga oefeningen.

 

02-YA-TEACHER-ERYT-500