Coaching

Ervaar jij wel eens dat je jezelf voorbij aan het rennen bent? Dat er zo veel verschillende verplichtingen zijn waaraan je moet of wilt voldoen en levert dat stress op? Dan ben je niet de enige! Veel mensen ervaren het moderne leven als stressvol en hebben weinig tijd om te reflecteren en even stil te staan bij waar hun situatie daadwerkelijk over gaat en wat er dus onbewust aan ten grondslag ligt. Want hoezo doe je eigenlijk wat je doet? Als onafhankelijke gesprekspartner, oftewel coach, kan ik je begeleiden in het proces om dit voor jou duidelijk te laten worden.

Om toegang te krijgen tot jouw onderbewustzijn, werk ik met een methode, De Reis van de Held, die een op een speelse manier toegang geeft tot jouw intuïtie en gevoel. De Reis van de Held is een eeuwenoud mythologisch thema dat in ieders onderbewustzijn aan het werk is. Ieder mens is een Held en ieder leven is een Reis met zijn eigen verhaal. Deze tool werkt met afbeeldingen die symbool staan voor de wetmatigheden van een reis en zijn gebaseerd op de Jungiaanse Dieptepsychologie en de Oude Vedische Wijsheidstradities (die ook de yoga wetenschap omvat). Ieder aspect kun je koppelen aan een van jouw eigen verhalen, wat vaak verrassende inzichten oplevert. We gebruiken deze afbeeldingen als vertrekpunt voor het coachgesprek.

Waar mag het coachgesprek over gaan?

Het gesprek mag gaan over datgene waar je tegenaan loopt en/of wakker van ligt. Dus dat kan van alles zijn.

Wat is coachen dan precies?

Als professionele coach ben ik er voor jou, de coachee, als onafhankelijke gesprekspartner. Tijdens een coachgesprek zal ik je zowel uitdagen als ondersteunen. Het doel daarbij is dat je meer inzicht verkrijgt in waar jouw situatie in essentie over gaat en wat dit over jou zegt. Vanuit dit bewustzijn is het vervolgens mogelijk om te bepalen wat jij graag zou willen ontwikkelen en welke stappen je daarvoor kunt nemen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw huidige context. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid wat inhoudt dat ik waardevrij ben en niet adviseer of diagnosticeer. Ik ga er namelijk vanuit dat jij degene bent die het ontwikkelingsproces het beste kan sturen.

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar.

Waar en wanneer?

Locatie: Woudveen 14 in Wateringen. Afspraken zijn mogelijk op doordeweekse dagen in de ochtend of middag.

Tarieven voor particulieren

  • Intake gesprek: gratis
    • Het intake gesprek duurt maximaal een half uur en doen we online via video conference software.
  • Reguliere coachsessie: 65 euro per uur (incl. BTW)
    • Een coachtraject bestaat uit meerdere sessies. Hoeveel dit er zijn bepalen we in onderling overleg na afloop van het intake gesprek.
    • Voor mensen met een kleine beurs, bied ik een gereduceerd tarief aan van 45 euro per uur (incl. BTW). Vraag naar de voorwaarden!

Aanmelden

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met me op per telefoon (0619283858) of via het contactformulier. Ik kijk uit naar je bericht!